Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Ερωτισμός!!!

Καλησπέρα, καλησπέρα και καλό μήνα ήρθε το καλοκαίρι. Τι περιμένετε εσείς από αυτό το καλοκαίρι; Εγώ περιμένω να είναι ένα χαλαρό, όμορφο και γεμάτο εμπειρίες καλοκαίρι. Να το απολαύσω μέχρι και την τελευταία του μέρα. Αν και σαν εποχή δεν μου λέει πολλά λόγο καιρού οι στιγμές όμως που σου προσφέρει η θάλασσα είναι το κάτι άλλο. 

Κάπου εδώ θα σας αποκαλύψω κάτι χαζό. Όταν ήμουν μικρή πίστευα πως είχα την δύναμη του νερού και ότι μπορούσα να κάνω τα πάντα π.χ. βρέχει λέω σταμάτα και να σταματά ή όταν η θάλασσα είχε κύματα μιλούσα σε αυτά και τους έλεγα να σταματήσουν. Εντάξει μπορείτε να γελάσετε μαζί μου. Μάλιστα είχα και ένα δαχτυλίδι σε σχήμα δελφινιού που νόμιζα ότι μου έδινε αυτή την δύναμη.😂😂😂

Σε αυτό το κείμενο θα γράψω για τον ερωτισμό και πως εγώ τον αντιλαμβάνομαι. Αρχικά πιστεύω πως ο ερωτισμός υπάρχει παντού στα τραγούδια, τις ταινίες, στον καιρό, στις εποχές...παντού. Είναι πως τον αντιλαμβάνεται ο καθένας μας. Φυσικά δεν έχει να κάνει με την ομορφιά αντίθετα νομίζω πως έχει να κάνει περισσότερο με την "ασχήμια" όσο περίεργο και αν σας φαίνεται αυτό. 

Αν το σκεφτήκατε έστω και λίγο θα καταλάβατε πως όσα σας εμπνέουν ερωτισμό δεν είναι απαραίτητα κάτι όμορφο αλλά κάτι παράξενο, αποκρουστικό πολλές φορές, κάτι που ίσως να είναι και σκοτεινό ή ακόμα κάτι που ντρέπεστε να αποδεχτείτε και να εκφράσετε. Δεν αναφέρομαι μόνο στο ερωτικό κομμάτι αλλά σε πιο γενικό πλαίσιο στην έμπνευση, στο κίνητρο. 

Ο ερωτισμός όπως και η ομορφιά δεν μπορεί να είναι ίδια για όλους και το ίδιο αλλάζει συνεχόμενα αν τώρα θεωρείς κάτι άκρος ερωτικό σε μια εβδομάδα μπορεί να είναι αδιάφορο. Τι συμβαίνει όμως με τον ανθρώπινο ερωτισμό; Υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν και άλλοι που όχι; ΜΑ και βέβαια όλοι το έχουν αρκεί να μπορούν να βρουν τον τρόπο στο να το εκφράσουν ή να βρεθεί κάποιος να το προσέξει. 

Δεν χρειάζεται καμία τεχνική απλά είσαι ο εαυτός σου, ο ερωτισμός δεν θέλει προσπάθεια βγαίνει από μέσα σου. Μπορεί να είναι αυτή η σπίθα που έχεις στα μάτια σου και καθηλώνει τον άλλο, μπορεί ακόμα να είναι ο τρόπος που περπατάς, ο αέρας που αποπνέεις .

Σε αυτό το κομμάτι δεν μπορώ να δεχτώ κανένα κόμπλεξ είναι θέμα ελευθερίας δικής σου. Ο ερωτισμός είναι ένα δυνατό όπλο στα χέρια μας μπορεί ακόμα και να τρελάνει τον καλλιτέχνη που τον ανακαλύπτει. 

Δεν έχω να γράψω τίποτα παραπάνω για αυτό το θέμα είναι πολύ συγκεκριμένη η άποψη μου. Το μόνο που ίσως θα ήθελα να τονίσω για το τέλος είναι πως προσέχετε εσείς οι καλλιτέχνες εκεί έξω κυκλοφορούν πολλά άτομα που ξέρουν καλά πως να χρησιμοποιούν τον ερωτισμό τους  με σκοπό να σας τρελάνουν, υπάρχουν όμως και εκείνα τα ακατέργαστα διαμάντια που είναι πράγματι σκοτεινά και βρώμικα αλλά άκρος ερωτικά....


φιλάκιαααααα Σάρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου